duminică, 11 octombrie 2009

Iti pui afacerea LADY'S pe pilot automat.

Odata intrat/a in afacere, poti apela la un serviciu gratuit sau unul platit, care sa-ti puna afacerea pe pilot automat. Adica sa o automatizeze. Va fi promovata online automat de un robot timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Acest robot, setat de tine, este denumit autoresponder ori infobot, autobot, mailbot sau e-mail la cerere.

Cum il folosesti? Simplu: inserezi pe site-ul tau (daca ai) sau postezi pe un forum sau un blog (care accepta html) un formular (cu nume, e-mail, etc.) si oricine se inscrie, va primi automat mesajele tale, la intervale de timp precise, stabilite de tine anterior. Mai mult, persoana respectiva este inregistrata automat in baza de date a serviciului si in orice moment ai o situatie clara a vizitatorilor site-ului tau si ai celor activi.

In concluzie, poti spune ca robotul iti face treaba si aduce vizitatori (prospecti) chiar si atunci cand dormi sau te distrezi ori te ocupi cu altceva. Unii dintre acesti vizitatori vor fi deosebit de interesati sa ti se alature in afacere si sa formati o echipa.

Vezi? Astfel poti proceda si tu daca te inscrii in afacere. Nu trebuie decat sa iei decizia de a te inscrie ACUM la http://www.ladys.ro/ si inserand codul meu GAsg7J2L .

Daca te-ai inscris si vrei sa-ti pui afacerea pe “pilot automat”, iti recomand ca, la inceput, sa apelezi la autorespondere gratuite, de exemplu http://freeautobot.com/ sau http://www.freefollowup.com/
.

Alexandru
http://www.coltbox.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu