luni, 12 octombrie 2009

Compania Lady's este noua in Romania

PE SCURT DESPRE LADY'S

Firma Lady's este noua in Romania. Comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii de calitate, la preturi foarte accesibile, prin sistemul de vanzari directe.

Ca reprezentant(a) ai 25% reducere la cumpararea produselor. Ai 10% bonus din vanzarile tuturor persoanelor inscrise in echipa ta. Sa presupunem ca ai inscris-o pe d-na Popescu si d-na Popescu, la randul ei, a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz vei primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% bonus din vanzarile d-nei Ionescu.

Bonusuri din inscrieri:

- 10% din vanzarile tuturor persoanelor inscrise de tine (nivelul 1)

- 5% din vanzarile tuturor persoanelor inscrise de cei de la nivelul 1 (nivelul 2)

- 2,5% din vazanrile tuturor persoanelor inscrise de cei de la nivelul 2 (nivelul 3)

- 1,25% din vanzarile tuturor persoanelor inscrise de cei de la nivelul 3 (nivelul 4)

- 0,62% din vanzarile tuturor persoanelor inscrise de cei de la nivelul 4 (nivelul 5)

si asa mai departe , la toate nivelurile.

De exemplu: ai inscris-o pe Ana si ea a facut comanda de 100 ron.Tie ti se adauga la bonus 10 ron (adica 10%) . Ana a inscris-o pe Maria si Maria a facut comanda de 100 ron.Ti se mai adauga la bonus inca 5 ron (adica 5%). Maria a inscris-o pe Elena si Elena a facut comanda de 100 ron. Ti se mai adauga inca 2,5 ron (adica 2,5% ). Castigi nu numai de la persoanele inscrise de tine, ci si de la cele pe care ele le-au inscris si asa mai departe.

Devenind coordonator de retea, cumperi produsele cu 35% reducere. Produsele sunt deosebite, naturale si la preturi mici. Nu ai nevoie de deplasari, intalniri, totul este online. Comenzile si inscrierile se fac online sau prin telefon. Inscrierea este gratuita, fara obligatii, cu posibilitatea de a renunta oricand ! Este o firma serioasa, ce acorda bonusurile reprezentantilor si coordonatorilor la timp, la cererea acestora, pe card sau prin posta (cand aveti bonus strans, va puteti face un card la orice banca si cei de la firma va depun banii pe acel card cand solicitati) .


Alexandru
www.coltbox.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu