duminică, 11 octombrie 2009

MUNCA PROPRIU-ZISA

Aveti mai jos cateva modele de anunturi gata formulate :

Aceste anunturi le veti lua cu Copy si le veti transfera pe site-urile de anunturi la locul potrivit cu Paste.

1. Munca part-time la domiciliu

Promovezi cosmetice, parfumuri si bijuterii de calitate la preturi foarte accesibile. Aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele oferite de firma. De asemenea, clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse, insemnand mai multe vanzari si, implicit, mai mult profit pentru tine.

Ai un calculator si acces la internet? Poti face bani frumosi acasa, legal si sigur, primind afacerea la cheie! Nu trebuie sa cumperi sau sa vinzi (decat doar daca doresti), nu trebuie sa iesi din casa! Trimite mesajul «Vreau detalii pentru AFACERE LA DOMICILIU » la e-mail:..............................(puteti formula anuntul dupa dorinta si fantezia dvs.)

2. Mega oferta

Munceste lejer si avantajos, 1-2 ore pe zi, in propriul tau MAGAZIN VIRTUAL pe NET, pe care il primesti absolut gratuit, utilat si gata aprovizionat cu tot ce este necesar, in mai putin de 10 minute.

Detalii la e-mail:..................................

3. Afacere la cheie

Daca doresti, poti fi ajutat ca, in mai putin de 10 minute, sa-ti deschizi pe net propriul tau MAGAZIN ONLINE, absolut GRATUIT, in care sa muncesti 1-2 ore pe zi pentru tine, obtinand castiguri substantiale.

Detalii la e-mail:.................................

4. Super Oferta

Afla cum poti sa ai absolut GRATUIT, in mai putin de 10 minute, MAGAZINUL tau propriu pe net, in care sa muncesti doar 1-2 ore pe zi castigand legal si usor un salariu de dorit.

Detalii la e-mail: .......................................


Alexandru
http://www.coltbox.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu